Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Završen Moto Bike Expo

Premijerno predstavljanje motocikala i plovila, akcije usmerene ka bezbednosti u saobraćaju i atraktivan prateći program obeležili su 6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo - Novi Sad" i Izložbu nautike na kojem je nastupilo oko 40 izlagača.

Potvrđena kazna Karlovačkom listu

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) protestovali su zbog odluke Apelacionog suda u Novom Sadu kojom je "Karlovački list" kažnjen sa 250.000 dinara.

Podrška Novosađana Japanu

Novi Sad će danas biti jedan od domaćina globalne manifestacije "Peča Kuča - Inspiracija za Japan" čime će, u ime Srbije i zajedno sa više od 400 gradova sveta, poslati poruke podrške zemlji koju je nedavno pogodio katastrofalni zemljotres praćen cunamijem.

FOTO: Otvoren park na Novom naselju

Gradski i pokrajinski čelnici danas su otvorili park na Novom naselju pod imenom "Bistrica", koji se nalazi između ulica Kaće Dejanović i Seljačkih buna, odnosno između OŠ "Prva vojvođanska brigada" i bulevara Slobodana Jovanovića.

Bubnjević: Policija odgovorna za ulazak šlepera u grad

Povodom incidenta na Bulevaru oslobođenja, kod kafea "Vremeplov", kada je šleper udario biciklistu, član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević postavlja pitanje otkud šleper u tom delu grada, kada se zna da je teretnim vozilima dozvoljen prolazak jedino Bulevarom cara Lazara.

Poskupljuje školovanje na fakultetima

I pored preporuke Ministarstva prosvete da se na fakultetima ne diže cena školarina, cena studiranja će na pet novosadskih fakulteta porasti za 5 do 10 procenata, saznaje Radio 021.

I dalje odlaze iz Majine stranke

Samo tri dana nakon što je iz Narodne partije Maje Gojković isključeno pet istaknutih članova, ostavku na funkciju predsednika Saveta za regionalni razvoj podneo je i Aleksandar Đurđev.

Trener preminuo od srčanog udara

Trener Ž.J. (56) preminuo je danas od posledica srčanog udara, koji je doživeo jutros oko 10 časova, tokom održavanja Međunarodnog turnira u malom fudbalu na Spensu.

Najskuplji motor za 70.000 evra

Na Novosadskom sajmu otvorene su priredbe namenjene ljubiteljima dvotočkaša i onima koji vole da uživaju u talasima Dunava, na jezerima i morima - "Moto Bike Expo - Novi Sad" i Izložba nautike.